This site uses cookies. Click here to view the cookie statement Agreed

L-lysine

L-Lysine is een essentieel aminozuur, wat betekent dat het nodig is om je gezondheid te behouden, maar niet kan worden gesynthetiseerd door je cellen, dus het moet worden geleverd door wat u eet. L-lysine wordt aangetroffen in alle voedingsmiddelen

image Description

die eiwitten bevatten. Het is een noodzakelijke bouwsteen voor alle eiwitten in het lichaam. L-lysine speelt een belangrijke rol bij calciumabsorptie; het opbouwen van spiereiwitten en de productie van hormonen, enzymen en antilichamen door het lichaamproteins.

L-LYSINE

Lysine in Recover-Me

L-Lysine is specifiek toegevoegd aan Recover-Me om het effect van de speciale argininevorm te versterken; L-arginine L-pidolaat. Een bijkomend voordeel is het verlagen van de potentiële activering van het -domein-herpes-simplex-virus, wanneer de inname van L-arginine wordt verhoogd.

L-arginine en L-lysine zijn beide nodig voor een optimale ondersteuning van uw gezondheid. Hun gecombineerde effecten zijn wenselijk in verschillende situaties, zoals mogelijk toenemende groeihormoonspiegels en het versterken van uw botten.

Verhoging van het groeihormoonniveau

L-lysine is op zichzelf en in combinatie met L-arginine getest en zonder enige twijfel effectief bevonden voor de productie van het groeihormoon en onderdrukking van het herpesvirus (HSV).

Recover-Me

heeft L-lysine in zijn formule om een maximale opnamen van L-arginine te bewerkstelligen. Tevens om GH-afgifte tijdens de slaap te verbeteren en eventuele herpes-uitbraken te compenseren. Het is erg belangrijk dat mensen alle klinische gegevens lezen om volledig te begrijpen waarom we de samenstelling van Recover-Me hebben gemaakt zoals wij dat hebben gedaan.

Gezonde botten

Een studie gepubliceerd in www.sciencedirect.com in het december 2002 nummer van “Biomedicine en Farmacotherapie” toonde aan dat het combineren van L-arginine en L-lysine de activiteit van menselijke osteoblasten stimuleerde, de cellen die verantwoordelijk zijn voor het verhogen van de botmassa. In dit laboratoriumexperiment veroorzaakte de effecten van L-arginine op door stikstofmonoxide geïnduceerde cel-signalering en de bijdragen van L-lysine aan de collageensynthese verhoogde botproductie in de reageerbuis toen beide aminozuren samen werden aangebracht op de osteoblasten

Source:
Bekijk wetenschappelijk rapport.